Conference

A megbékélés útja a törékeny világban: zsidó és keresztény együttműködés a felelős polgárság érdekében

Fizetési információ (lásd még "Általános információ", 2. rész)

A konferencia részvételi díja 250 Euró a teljes résztvevők számára. A regisztráció csak akkor érvényes és csak akkor küldünk róla elismervényt, ha a teljes összeg megérkezett hozzánk. Amennyiben bankkártyával fizet, az átutalási tranzakció titkos banki kapcsolaton történik a regisztrációs dokumentum elküldését követően. Amennyiben banki átutalással fizet, a részletekkel kapcsolatban a regisztrációs dokumentum elküldése után kap adatokat.
Fontos: a banki átutalás csak az Eurót használó országok résztvevői számára lehetséges.

A résztvevő státusza (lásd még "Általános információ", 3. rész)

Fontos: a napi vendégek legfeljebb két napot választhatnak; azok, akik 3 napot választanak, a teljes résztvevői opciót kell bejelölniük.

Étkezés(lásd még "Általános információ", 4. rész)

A konferencián vegetáriánus és nem vegetáriánus ételek lesznek. Ha kosher ételt kér, kérem, válasszon az alábbiak közül. Ne válasszon opciót, ha nem akar kóser étkezést.

ICCJ Éves Konferencia (AGM)

Kérjük, jelölje be az alábbi négyzetet, amennyiben részt akar venni az ICCJ Éves Konferenciáján június 28-án (csütörtök) 9:00 – 13:00 óra között a konferencia helyszínén (Danubius Flamenco Hotel, Budapest).

Fizetési mód

Fontos:amennyiben Ön diák vagy 1 vagy 2 napig vendég lenne a konferencián (tehát nem a 250 Eurós díjat fizetné), és bankkártyával fizetne, kérem, válassza az „Ingyenes, bankkártyán keresztül” opciót. A következő oldalon a „Szándék” kockába írja be, hogy „Budapest, konferencia díja; diák / napi vendég”.


Amennyiben nem a konferencia résztvevője a bankkártya tulajdonosa, kérem, jelölje a bankkártyán szereplő nevet:


Amennyiben az ICCJ által kiállított számlára van szüksége, kérem, vegye fel a kapcsolatot Petra Grünewald-Stangl-lal a gruenewald-stangl@iccj.org email-címen

Home  |  About us  |  News  |  Activities  |  Library  |  YLC  |  Buber-House
© 2018 International Council of Christians and Jews